SUCCESS, TOGETHER

Collaboration to achieve your aspirations

Our consultants are experts in fields ranging from operations, marketing, accounting, and more. We’re here to help your business shine.

Op de tennisbanen in Varsseveld aan de Westelijke oude Aaltenseweg 2 is Stijns Beweegclub in april gestart met een beweegprogramma, speciaal voor senioren. Elke dinsdagochtend is er ‘tennis je fit’ en ‘wandelen & skills’. Op de donderdagochtend is er “ sport & spel’. 

Het beweegprogramma is laagdrempelig en iedereen kan meedoen.
De Gemeente Oude IJsselstreek ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een gezonde en vitale gemeente. Stijns Beweegclub kan met deze mooie schenking van duizend euro nieuwe activiteiten organiseren en materiaal aanschaffen.


De steun vanuit het lokaal sportakkoord draagt bij aan de ambitie senioren te helpen vitaal in het leven te staan. Stijn Koolschijn eigenaar van Stijns Beweegclub doet dit door een gevarieerd beweegprogramma aan te bieden! Stijn vertelt er zelf het volgende over: “Vooral het samen bewegen is hartstikke leuk en motiverend. Nieuwe mensen ontmoeten, in beweging komen op een mooie locatie in de buitenlucht, inspannen in een ontspannen sfeer. Stijns Beweegclub staat voor samen bewegen, uitdaging, plezier en gezelligheid!” In oktober is er een gratis proefmaand. Belangstellenden zijn welkom.”

Meer informatie of lid worden van Stijns Beweegclub, bel 06-30878436.

Heb jij ook een initiatief dat inwoners in beweging brengt?

Klik hier om jouw idee in te dienen.